VISIE 

VIEJOOL VISIE-8.mp4

Welkom op Basisschool Viejool, waar leren en ontdekken hand in hand gaan! 

Onze school is een bruisende plek waar kinderen niet alleen kennis vergaren, maar ook hun creativiteit stimuleren en zich ontwikkelen tot zelfstandige en nieuwsgierige individuen. 

Bij Basisschool Viejool streven we ernaar een veilige en inspirerende omgeving te bieden waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Ons team van toegewijde leerkrachten staat klaar om elke leerling te begeleiden op zijn of haar unieke levenspad. We geloven in het belang van een positieve en ondersteunende gemeenschap, waarin samenwerking en respect centraal staan.

Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om een brede basis te bieden, waarin naast academische vaardigheden ook aandacht wordt besteed aan sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling. We moedigen nieuwsgierigheid aan en streven ernaar om het vuur van het leren bij elk kind aan te wakkeren.

Basisschool Viejool is meer dan alleen een onderwijsinstelling; het is een tweede thuis waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. We nodigen ouders, leerlingen en de bredere gemeenschap uit om samen met ons te bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.

Ontdek, leer en groei met ons mee op Basisschool Viejool!